om

USED TOOLS

Danmarks største reseller af brugt værktøj

Used Tools opkøber og sælger brugt værktøj til forskellige faggrupper og private. Virksomheden er beliggende i Aarhus, men har en veletableret og velkørende webshop med et stort udvalg af værktøj. 

Kategori:

Værktøj, køb af brugt værktøj, salg af værktøj, værktøj til professionelle og private.

 

hvorfor købe nyt, når brugt kan være lige så godt? 

Kvalitetsværktøj til billige priser

Used Tools blev stiftet i 2015, og er siden da vokset hurtigt. Visionen for virksomheden, er at sælge kvalitetsværktøj til billige priser. Værktøjet bliver selv serviceret og afprøvet inden at det sættes til salg. På denne måde er man som kunde altid sikret et kvalitetsprodukt. 

Sælg dit værktøj

Hos Used Tools kan du sælge eller bytte dit gamle værktøj til noget andet, eller som betaling i webshoppen. 

 

Webshop/fysisk butik?

Du kan som privat kunde eller professionel, vælge at handle hos Used Tools på enten webshoppen eller den fysiske butik i Aarhus. Begge steder, møder du kompetente rådgivere, som kan hjælpe dig med at komme i mål med dit projekt. 

Mangler du nyt værktøj?

Used Tools har yderligere to samarbejdspartnere: New Tools og Rent Tools. 

Hos New Tools finder du et stort udvalg af nyt værktøj med hurtig levering. 

Hos Rent Tools tilbyder de udlejning af værktøj, havemaskiner, trailere og meget mere. Du får dermed alt hvad du skal bruge af værktøj og tilbehør samlet ét sted. 

Webshop

Webshoppen indeholder et stort sortiment af værktøj til stort set alle faggrupper. Du finder et stort udvalg af både brugt værktøj og nyt værktøj. Alt sammen til gode priser og med hurtig levering. 

Facebook

På Used Tools facebook side kan du se de seneste nyheder, tilbud på værktøj og tilbehør. Du kan læse mere omkring produkterne samt se videoer af butikken og de nyeste produkter på lageret.  

Kontakt

Tlf:  + 45 24920249

Email: info@usedtools.dk

Adresse: Øster Kringelvej 21C

8250 Egå

 

Sociale medier