om

NORDISK TOTALSERVICE

Mere end 30 års erfaring i servicebranchen

Nordisk Totalservice tilbyder både faste opgaver samt enkeltstående opgaver. De har over 30 års erfaring med full-service løsninger til både små og store virksomheder. Her finder du en professionel virksomhed med servicemindede medarbejdere, som yder arbejde af høj kvalitet. 

Kategori:

Service, rengøring hos private, rengøring hos erhverv, ejendomsadministration, rydning af dødsboer, havearbejde og meget mere. 

 

“der er faktisk ikke meget som vi ikke gør”

Et højt serviceniveau

Nordisk Totalservice håndterer alle opgaver professionelt, har et højt serviceniveau, overholder aftaler og priser og er tilgængelige hele døgnet. Derud over svarer vi hurtigt ved enhver kontakt, er stabile samt omhyggelige.

Kompetence

Bæredygtighed er grundlaget for Green Scandinavia. Virksomheden er 100 % bæredygtig, og har en vision om at hjælpe miljøet. Alt træ som anvendes i produktion, bliver genplantet igennem organisationen “Plant et træ”. Derudover, er alle borde behandlet med naturlig lak og olie. Det betyder både at det er godt for miljøet og for holdbarheden. 

 

Salg af rengøringsartikler

På webshoppen finder du et stort udvalg af træmøbler og tilbehør i forskellige designs, træsorter og størrelser.

Døgnvagt på hele Sjælland

Du har mulighed for at skræddersy dit eget plankebord, og dermed selv vælge det udseende og størrelse som det skal have.

Webside

På websiden kan du se en oversigt over nogle af de opgaver som Nordisk Total-service tilbyder. Du har mulighed for at kontakte virksomheden direkte via en kontaktformular eller sende en mail.

Facebook

På Nordisk Totalservices Facebookside, har du mulighed for at se opdateringer og resultater af de opgaver som de møder i det daglige. Du kan chatte med virksomheden direkte eller blot følge med i hverdagen. 

Kontakt

Tlf: +45 51525503

Email: info@nordisk-totalservice.dk

Adresse: Farimagsvej 28

4700 Næstved

 

Sociale medier