om

Mokkapartner

Kaffeløsninger af høj kvalitet 

I Mokkapartner har de mange års erfaring inden for rådgivning og salg af kaffeløsninger til virksomheder. En god kop kaffe, te eller kakao i løbet af arbejdsdagen, er uundværlig for mange. Derfor, tilbyder Mokkapartner helbønne kaffemaskiner i høj kvalitet. 

Kategori:

Udlejning af kaffeautomater, udlejning af kaffemaskiner til erhverv, kaffeautomater med service. 

 

mokkapartner – en troværdig kaffeløsning 

Spengler Master Barista BTC50

Den populære og særdeles brugervenlig kaffeautomat fra Spengler, har allerede indtaget mange kontormiljøer. Den kommer med flere fordele som eksempelvis: Den er støgsvag, touch-displayet er brugervenligt, den er energimærket med A++  og har et 100 % bly- og nikkelfrit vandsystem. 

Mange varianter af varme drikke

Maskinen kan brygge forskellige typer af kaffe, i forskellige styrker og smage. Udover kaffe kan den brygge kakao, espresso, wiener melange, café latte og meget mere. 

 

Konceptet

Konceptet er enkelt. Du lejer en kaffeautomat hos Mokkapartner, og de sørger for montering og vejledning. De ønsker tilfredse kunder, og du er dermed sikret kun at få kvalitetsprodukter. Du kan frit vælge om du ønsker at tilkøbe service og hvilken en kaffe du ønsker at bruge.

Skræddersyede løsninger

Mokkapartner tilbyder kaffeløsninger, der tilpasser sig den enkelte virksomheds behov. Du vælger derfor frit hvor mange maskiner du har behov for, hvilken en kaffe i ønsker at bruge, og om i selv vil servicere maskinen. 

Høj kvalitet

Kaffeautomaterne fra Spengler er at særdeles høj kvalitet. Med kvaliteten følger brugervenlighed, et simpelt design og nem vedligeholdelse. 

Levering og montering

Mokkapartner sørger for levering og montering af kaffemaskinen. Du behøver derfor ikke at stå med besværet selv – den klarer de. 

Service er valgfrit

Hvis du gerne vil spare serviceomkostningerne, og selv vedligeholde maskinerne kan du frit gøre dette. Du er ikke bundet af en serviceaftale, hvis du ikke har behov for dette. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte Mokkapartner, såfremt at du har spørgsmål til maskinen. 

Kontakt

Tlf:  + 45 91 44 90 90

Email: info@mokkapartner.dk

Adresse: Paludan-Müllers vej 227

8200 Aarhus N