om

green scandinavia

Unikke, bæredygtige og håndlavede træmøbler

Green Scandinavia er en kvalitetsbevidst møbelproducent, som tilbyder træmøbler som: Plankeborde, sofaborde, bænke og andre træmøbler. 

Alle møblerne håndlaves i Danmark, af kvalitetsbevidste folk med sans for detaljen. Derfor er alle borde som udgangspunkt unikke, og kvaliteten ligeså

Kategori:

Møbler, håndlavede træmøbler, plankeborde, bæredygtige møbler

 

Én passion for design – én vision om at hjælpe miljøet

Passion for design

 Green Scandinavia designer håndlavede træmøbler i høj kvalitet og med lang holdbarhed. Alt lige fra design til proces er gennemtænkt og med særlig øje for holdbarhed og bæredygtighed. 

Passion for bæredygtighed

Bæredygtighed er grundlaget for Green Scandinavia. Virksomheden er 100 % bæredygtig, og har en vision om at hjælpe miljøet. Alt træ som anvendes i produktion, bliver genplantet igennem organisationen “Plant et træ”. Derudover, er alle borde behandlet med naturlig lak og olie. Det betyder både at det er godt for miljøet og for holdbarheden. 

 

Webshop

På webshoppen finder du et stort udvalg af træmøbler og tilbehør i forskellige designs, træsorter og størrelser. 

Design dit eget bord

Du har mulighed for at skræddersy dit eget plankebord, og dermed selv vælge det udseende og størrelse som det skal have. 

Facebook

På Green Scandinavias Facebook side kan du se et udvalg af de smukke træmøbler. Her kan du også søge råd og vejledning og chatte direkte med virksomheden. 

Instagram

På Instagram kan du se nye produkter, se videoer og updates fra Green Scandinavia. 

Webshop

Webshoppen indeholder et stort sortiment af træmøblerne samt en mulighed for selv at designe et skræddersyet bord. Her kan du også læse mere omkring visionen og idéen bag Green Scandinavia. 

Kontakt

Tlf:  + 45 28 94 23 83

Email: info@greenscandinavia.dk

Adresse: Hans Egedes Vej 9D

5210 Odense NV

 

Sociale medier