om

CLUSTER PT

Ekslusive faciliteter og maskiner

Cluster PT fungerer til dels som et træningscenter, som er tilgængelig for personlige trænere, og derudover, fungerer det som et showroom for Cluster maskiner og udstyr. Centrene er indrettet med forskellige maskiner og udstyr fra mærket Cluster. Du har derfor mulighed for at se udstyret i disse showrooms.

Kategori:

Træningscenter, eksklusiv træningscenter, showroom, cluster fitnessudstyr, fitnessmaskiner. 

 

“pursuit of excellence”

Professionelle træningsrammer

Cluster PT er mere en blot et træningscenter. Det giver personlige trænere en hel unik mulighed for at byde deres klienter de allerbedste rammer for træningen. Centrene er kun åben for de personlige trænere, som booker sig ind. Her kan både trænere og klienter træne i rolige omgivelser. Man undgår derfor tilfyldte træningscentre, og træningen kan handle om klienten alene. 

Maskinerne og udstyr

I Cluster PT finder du kun det allerbedste udstyr og de bedste maskiner fra mærkerne Cluster og Mastersport. Du er derfor sikret de helt optimale rammer for din klient og den personlige træning. Rammerne er indrettet, så der er god plads til træningen. 

 

Mødelokaler

I Cluster PT centrene, er der indrettede mødelokaler, så du kan sidde i ro og fred sammen med din klient. Lokalerne kan frit afbenyttes til eksempelvis: Opfølgningsmøder, planlægning, træningsprogrammer og meget mere. 

Cluster PT Odense

Cluster PT kan byde på helt nye træningsrammer i Odense. Snart kan du som personlig træner booke lokalerne til dig og dine klienter, samt se træningsmaskiner fra Cluster og Mastersport. 

Facebook

På Cluster PT’s Facebookside, har du mulighed for at se opdateringer og nyheder fra Cluster PT. Du kan se hvordan centrene åbner samt se 3D billeder af alle faciliteterne. Du kan chatte med virksomheden direkte eller blot følge med i hverdagen.

Kontakt

Tlf:  + 45 28 94 23 83

Email: info@cbholding.dk

Adresse: Hans Egedes Vej 9D, 5210 Odense NV

 

Sociale medier