om

Aktiv online

Værdiskabende digitale eksperter, som brænder for den individuelle løsning. 

Hos Aktiv Online har de mere end 10 års erfaring i arbejdet med udvikling, drift og markedsføring af intelligente webløsninger. De brænder for at udfordre det eksisterende og benytte færdigheder til at udtænke og implementere intelligente services, som gør hverdagen bedre for både virksomheder og deres kunder.

Kategori:

Webvirksomhed, digitalt bureau, hjemmesider, tekstforfatning, webshop, SEO, UX/UI. 

 

“når vi kalder os selv for værdiskabende eksperter, er det fordi at vi virkelig mener det!”

Hjemmesider og webshops

Aktiv Online designer og udvikler hjemmesider og webshops for både selvstændige, små- og store virksomheder i forskellige brancher. Uanset om du ønsker en simpel informationsside eller en større webshop, så har Aktiv Online kompetencerne til at hjælpe. 

Tekstforfatning og SEO

SEO er en værdifuld metode, som kan hjælpe virksomheder med at blive mere synlige på internettet. SEO og tekstforfatning er to discipliner, som hænger godt sammen. Hos Aktiv Online, tilbyder de forfatning af SEO venlige tekster til hjemmesider, produktbeskrivelser, artikler og meget mere. 

 

Sociale medier

På webshoppen finder du et stort udvalg af træmøbler og tilbehør i forskellige designs, træsorter og størrelser.

Individuelle løsninger

Foruden nye udviklingsprojekter, kan de assistere med vedligeholdelse, videreudvikling og drift af dine eksisterende webløsninger, hvadenten det drejer sig om større tilføjelser, eller mere grundlæggende opgaver som søgemaskineoptimering og online markedsføring. De specialiserer sig i markedsføring på AdWords, Instagram, Facebook og LinkedIn. 

Facebook

På Aktiv Onlines Facebookside, kan du læse omkring de seneste nyheder – både inden for virksomheden men også i den digitale branche. Her kan du finde inspiration til hvordan du kan få din virksomhed til at vækste ved hjælp af digitale midler. 

LinkedIn

På Linkedin kan du læse om de seneste nyheder fra Aktiv Online. Du kan se cases fra virksomheder, og læse omkring Aktiv Online har skabt værdi for dem. 

Nyhedsbrev

Er du interesseret i at høre nærmere omkring de seneste digitale trends, nyheder og tips til ideer? Så kan du tilmelde dig Aktiv Onlines nyhedsbrev og få de seneste opdateringer direkte i mailboksen. 

Kontakt

Tlf:  + 45 52 40 02 60

Email: info@aktivonline.dk

Adresse: Paludan-Müllers vej 227

8200 Aarhus N 

 

Sociale medier