Hvordan fastholder man medlemmerne i et træningscenter?

Hvordan fastholder man medlemmerne i et træningscenter?

Tolstrup Fit Solutions | 0 Kommentarer

Skrevet af CB Holding

18. februar 2021

Antallet er fitnesscentre i Danmark er fordoblet de seneste 10 år. Danskerne har i højere grad mere fokus på en sundere livsstil. Dette øger konkurrencen blandt centrene, og presset for både at tiltrække, men især også at fastholde medlemmerne.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed arcu massa, dapibus sit amet elit auctor, pharetra pharetra metus.

Niche fitnesskæderne er på vej frem  

I længe har de store fitnesskæder domineret det danske marked. Kæderne har vundet medlemmer på de fordelagtige medlemspriser og beliggenheden af centrene. Det skal være nemt og hurtigt at komme til det nærmeste træningscenter, og de store kæder har gjort et stort indtag på danmarkskortet.

En ny tendens har dog vist sig i træningsverdenen. Personlig træning er i den grad blevet populært blandt danskerne. Skræddersyede løsninger, eksklusive faciliteter og professionel træning er nogle af de krav, som der stilles til træningsforløb. Træningscentrene er derfor nødt til at omstille sig for at imødekomme kunderne. Vil du tiltrække eller fastholde medlemmerne i dit center? Så er der flere faktorer, som du kan overveje:

 

Den overordnede brugeroplevelse

Brugeroplevelsen i et fitnesscenter kan afhænge af forskellige ting. Indretningen har især en stor betydning for brugeroplevelsen for den enkelte kunde. Du tænker måske ikke over det, men det er faktisk ikke helt ligegyldigt, hvilket et gulv du vælger, eller hvordan maskinerne og udstyret står. Hos Tolstrup Fit Solutions rådgiver de omkring træningsmaskiner og udstyr samt indretter træningscentre. Her kan de tydeligt mærke den stigende interesse for optimering af indretning hos fitnesscentrene. Det handler i højere grad om brugeroplevelsen og den enkelte kunde fremfor billige abonnementspriser og store centre.

Den personlige træning

Der har været en stigende interesse for personlig træning de sidste mange år. Antallet er personlige trænere er vokset markant, og flere og flere danskere vælger denne træningsløsning. For mange mennesker, er det grænseoverskridende at skulle træne i et træningscenter og deltage i holdundervisning. Hos den personlige træner handler det 100 % om den enkelte kundes behov og ønsker. Hos Cluster PT i Odense venter de spændt på at kunne åbne deres træningsboks. Her har personlige trænere netop mulighed for at booke sig ind i træningslokalerne, som ikke er åbent for alle. Faciliteterne og indretningen emmer af eksklusivitet og kvalitet og rammer hovedet lige på sømmet, hvad efterspørgslen for personlig træning og nichecentre angår.

 

Om Tolstrup Fit Solutions

Curabitur at nunc in arcu consectetur fermentum tincidunt et eros. Suspendisse elementum enim justo, sit amet commodo sapien sagittis id. Morbi vel nisi cursus eros ultrices suscipit et sit amet augue. In dapibus sapien dolor, id faucibus velit maximus vel. Nunc sed sem suscipit, tempus purus sit amet, pulvinar odio. Phasellus sit amet ultricies leo.

Om Cluster PT

Cluster PT har hele to formål: Det danner ekslusive rammer for et træningscenter, hvor personlige trænere kan træne med deres klienter. Derudover, er det et showroom som viser udstyr og maskiner fra mærkerne: Cluster og Mastersport. Centrene er kun åbne for personlige trænere, og de kan derfor tilbyde deres klienter en træning i moderne, rolige og intime rammer. 

 

Skrevet af CB Holding

Lignende artikler

Lignende artikler

Ingen resultater fundet

Siden du anmodede om kunne ikke findes. Prøv at præciser din søgning, eller brug navigationen ovenfor til at lokalisere indlægget.